Maak een proefrit in een van onze occasions in Duiven

Neem contact op

Bespaar geld door een gebruikte auto te kopen. Tegen voordelige prijzen bieden wij u goed onderhouden occasions aan. Zoekt u een auto die wij niet in ons assortiment hebben? Beschrijf uw droomauto en wij gaan actief voor u op zoek om deze te vinden. Gaat u een occasion bij een ander bedrijf bezichtigingen en vindt u het lastig om dit alleen te doen? Neem een van onze experts mee om namens u te bemiddelen bij de aankoop.

Maak een proefrit

Wees zeker dat u een goede auto koopt en maak eerst een proefrit. Al onze occasions zijn apk-gekeurd en bij aflevering krijgt de auto nog een grondige beurt, zodat hij er gloednieuw uitziet. Neem contact met ons op om te vragen of het door u gewenste merk en type in onze selectie aanwezig is. Langskomen bij ons autobedrijf in Duiven mag natuurlijk ook.

Maak direct een afspraak

Een occasion die u kunt vertrouwen

Niet iedereen heeft verstand van auto’s en wij bij Autobedrijf 't Holland in Duiven begrijpen dit. Onze occasions zijn allemaal goed onderhouden en worden na een grote beurt volledig in orde aan u geleverd, zonder verborgen gebreken en mooi gepoetst, schoongemaakt en met de juiste papieren. Onze ervaren monteurs kunnen u bovendien precies vertellen wat de sterke en zwakkere punten zijn van bepaalde merken en types auto. Neem dus vandaag nog contact op, of kom bij ons langs in Duiven om het aanbod zelf te bekijken.

Maak een afspraak